MENANGI SEPASANG TIKET KE MALAM GALA 'THE SALESMAN' & 'THE STOPOVER'!Beberapa minggu lepas, diumumkan mengenai Tayangan Perdana Filem The Salesman yang bakal diadakan malam ini, 27 April 2017 , 9.00 malam di GSC Mid Valley, Kuala Lumpur telah ditunda ke satu tarikh yang akan diumumkan kelak. Bagi mereka yang telah menghantar jawapan ke alamat emel ini (klik sini), diharapkan bersabar kerana kami belum memperoleh jadual tayangan terkini bagi Malam Gala Filem The Salesman tersebut. Bagi mereka yang masih ingin mendapat pas masuk ke Malam Gala The Salesman, anda boleh menghantar jawapan anda lagi kerana tarikh tutup penyertaan telah dilanjutkan sehingga 5 Mei 2017. Filem The Salesman yang memenangi anugerah 'Best Foreign Language Films' di Anugerah Akademi ke 89, OSCAR 2017 yang juga dijadualkan tayangannya serentak di seluruh Malaysia bermula 4 Mei 2017 akan ditunda ke tarikh baharu. Pihak GSC Cinemas memohon maaf atas sebarang perubahan.


THE SALESMAN
*Menangi sepasang tiket ke Malam Gala Filem The Salesman. 
(tarikh tayangan ini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa)


Ingin memenangi sepasang pas masuk bagi menonton filem The Salesman di GSCinemas ?
Anda hanya perlu menjawab soalan berikut dan hantarkan ke email kami di sini. (KLIK SINI)

  • 1) Siapakah Pengarah filem The Salesman?
  • 2) Selain daripada filem The Salesman, apakah tajuk filem yang diarahkan oleh Asghar Farhadi?

Sila hantarkan jawapan anda ke email kami di ohmyshorties@gmail.com sebelum atau pada 5 Mei 2017.

Pemenang akan dihubungi melalui email.

 The Salesman


Selain daripada The Salesman, anda juga boleh mendapatkan tiket ke Malam Gala Filem The Stopover di GSC Mid Valley, Kuala Lumpur pada 2 Mei 2017 jam 9.00 malam. Nak tahu bagaimana caranya?.
 

THE STOPOVER

MENANGI PAS MASUK KE MALAM GALA FILEM 'THE STOPOVER' DI GSC MID VALLEY, KUALA LUMPUR PADA 2 MEI 2017.

Golden Screen Cinemas dengan kerjasama Oh My Shorties dan WajibTonton akan memberikan anda sepasang tiket bagi menonton filem 'The Stopover' di GSC Mid Valley, Kuala Lumpur pada 2hb Mei 2017, jam 9.00 malam. Sebanyak 60 tiket akan diberikan pada penonton bertuah. Nak tahu bagaimana caranya?. 

Anda perlu 'like' kedua-dua page tersebut (seperti tertera di atas) dan jawab 2 soalan mudah, dan hantarkan ke alamat emel kami di ohmyshorties@gmail.com, sebelum atau pada 30hb April 2017.

  • (1) Namakan 2 orang pelakon yang membintangi filem 'The Stopover' ini.
  • (2) Siapakah pengarah filem 'The Stopover'
 The Stopover
Pemenang bertuah akan dihubungi melalui emel.

 Penganjur: GSC Cinemas dengan sokongan OMS! & Wajib Tonton.

Catat Ulasan

0 Ulasan