35th Hong Kong Film Festival 2011
Sempena 35th Hong Kong Film Festival 2011 pada 20 Mac hingga 5 April 2011, Golden Screen Cinemas (GSC) akan membawakan anda filem-filem terbaik mulai 17 hingga 20 Mac 2011. Ditayangkan di 3 buah panggung milik GSC iaitu GSC Mid Valley, Pavillion, dan 1 Utama, 35th Hong Kong Film Festival menampilkan beberapa judul filem terbaik yang menghairahkan. Antaranya Tsui Hark's "Once Upon A Time In China", Jackie Chan's "Police Story", John Woo's "A Better Tomorrow", Wilson Yip's "IP Man, serta sebuah filem kontroversi mengenai cinta sejenis pasangan lesbian bertajuk "All About Love", lakonan Sandra Ng dan Vivian Chow.Hong Kong Film Festival 2011 Movie Showtimes


"A Lover's Discourse" to open Malaysia's Hong Kong Film Fest 2011

Menariknya, pada 16 Mac 2011 bertempat di GSC Mid Valley, Kuala Lumpur, sebuah filem bertajuk "A Lover's Discourse' akan ditayangkan secara ekslusif. Tayangan bersama pengarah filem tersebut akan ditayangkan sekaligus sesi beramah mesra bersama pelakon filem turut di adakan. Ia bermula pukul 10 pagi dan dijangka berakhir pada 1.30 tengahari.


Bagi anda yang ingin menonton filem-filem tersebut, tiket berharga RM 5.00 sahaja bagi setiap filem boleh di dapati di setiap kaunter GSC yang terlibat.

Jangan lupa. Nantikan kehangatannya..


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Hulu Kelang, FINAS

Catat Ulasan

0 Ulasan