'CUN' nyer 'HANTU KAK LIMAH' balik FINAS!Bagi anda yang tak tahu nak buat ape pada hujung minggu ini, apa kata saya syorkan pada anda semua pembaca setia blog ini khususnya yang berada di sekitar Kuala Lumpur, Ampang, Hulu Kelang dan Wangsa Maju amnya, untuk sama-sama memeriahkan Tayangan Filem di dua buah lokasi berbeza.

'CUN' arahan sutradara sensasi, Osman Ali yang dibarisi Remy Ishak, Maya Karin, Jehan Miskin, Ning Baizura dan Mislina Mustaffa ini akan dipancarkan secara ekslusif pada 23 Julai 2011 ( Sabtu) bertempat di Pawagam Klasik (Pawagam Collesium) Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur, pukul 12.00 tengahari. Tayangan secara percuma itu mengalu-alukan kedatangan semua peminat filem.

Oh ya.. tayangan filem tersebut adalah dalam bentuk filem 35 mm okay!.

Bukan itu saja, awek cun yang lari dari kampung pisang jugak dipertontonkan khas pada sebelah malamnya, tapi ini di Dataran Karyawan, FINAS pukul 8.00 malam. Bagi anda yang mahu melihat awek cun bernama Kak Limah yang telah menimbulkan fenomena Satu Malaysia sehingga salah seorang pelakonnya disunting menjadi Dj Hot FM - Ucop Wilcha.. apa kata datang pada 23 Julai 2011, 8.00 malam di FINAS. Pihak Tayangan Unggul akan menayangkan 'Hantu Kak Limah Balik Rumah' di Dataran Karyawan. Filem arahan abang Mamat Khalid yang dilakonkan oleh Dalimawati, si budak comel nyum nyum, Azwan Annuar, Johan Raja Lawak, Awie, Ucop Wilcha dan ramai lagi itu akan diputarkan esok malam secara percuma. Jika anda tak tau nak buat apa pada malam esok, jom sama-sama kita serbu FINAS - Dataran Karyawan ramai-ramai.

#saborjerlah

p/s: enjit enjit semut sape gersang nak atas.. hehehhe

Catat Ulasan

0 Ulasan